Keune 1922

Het begon allemaal in 1922 toen een jonge apotheker genaamd Jan Keune in Amsterdam een innovatieve formule voor permanentvloeistoffen ontwikkelde. Hiermee werd zijn onderneming de eerste Europese fabrikant van dit specifieke product.

Dit is de nieuwe lijn van Keune. Deze  haarverzorgingslijn is zorgvuldig samengesteld met de beste producten voor haar verzorging, styling, cheren en kleuren.
Het is ontwikkeld voor barbiers over de hele wereld en stijlvolle mannen van nu.
Deze lijn is in Nederland bedacht en ontwikkeld onder één dak voor optimale kwaliteitscontrole. Wetenschappers hebben zich ingezet om te garanderen dat onze producten echt doen wat ze horen te doen: het beste in jouw haar naar boven halen. De producten zijn verrijkt met creatine en hennep.

Verzorging

1922 by J.M. Keune haar verzorgings producten zijn de nieuwe reinigende en verzorgende essentials die een onmisbaar onderdeel uitmaken van jouw unieke verzorgingsroutine. Ze zijn ontwikkeld om samen haar en hoofdhuid in topconditie te brengen voordat je begint met knippen, kleuren of stylen.
Styling

Of je nu gaat voor een gladgeschoren look of een volle baard, 1922 by J.M. Keune biedt oplossingen die het beste in haar en huid van je klant naar boven halen.
Scheren

Na een perfecte knipbehandeling is het de beurt aan onze ongecompliceerde styling- en restylingproducten, speciaal ontwikkeld om het kapsel te stylen en te accentueren.
Kleur

Maak kennis met onze slimme kleurproducten. Hiermee is kleuren een fluitje van een cent, na vijf minuten inwerken ben je alweer klaar. De kleuren variëren van donkerbruin tot middenblond. Het eindresultaat is een makkelijk te onderhouden, natuurlijke camouflage.
Keune-producten
Contact gegevens:

Kapsalon Leus
Venderinksweg 46
7555 VD Hengelo
 
Tel: 074-2916103
Email:  info@kapsalonleus.nl


© Copyright 2019 - Kapsalon Leus