Keune haarproducten voor gezond haar.

Breng jij graag creatieve accenten aan in jouw haar en zoek jij een haarcrème die je hierbij helpt? Zoek dan niet verder, want de Keune Blend is het haarproduct waar jij naar op zoek bent!

Keune Blend is een flexibele textuurcrème die jou ondersteunt bij het aanbrengen van stylingaccenten in lang, kort of krullend haar. Het zorgt ervoor dat jij lekker creatief aan de slag kunt en geeft het haar tevens een mooie glans.

Keune Blend Shape heeft een hoge restylability factor. Hierdoor kun je gedurende de dag eenvoudig het kapsel opnieuw in model brengen en lekker variëren.


Keune Blend  is een flexibele textuurcrème die jou ondersteunt bij het aanbrengen van styling accenten in lang, kort of krullend haar. Het zorgt ervoor dat jij lekker creatief aan de slag kunt en geeft het haar tevens een mooie glans.

Keune Blend Shape heeft een hoge restylability factor. Hierdoor kun je gedurende de dag eenvoudig het kapsel opnieuw in model brengen en lekker variëren.


Maak kennis met de nieuwe kleuren van Keune, New Dawn!


Vraag ernaar en probeert het bij kapsalon Leus!


Upbeat Beige
Confident Copper
Fired up Violet
Unstoppable Blond
Fearless Lilac
Daring Dark Blond

Lisa op youtube

In de onderstaande video's laat Lisa zien hoe je creatief met je haar kunt zijn. Veel kijkplezier.

BOND FUSION

Keune introduceert BOND FUSION


Wie houdt er niet van gezond en prachtig verzorgd gekleurd haar? BOND FUSIONs unieke systeem van gecombineerde proteïnen verbindt en versterkt de interne structuur van je haar.


Profiteer van sterker en gezond haar!


Een behandeling met BOND FUSION bij je kleuring maakt je haar gegarandeerd twee keer zo sterk.


Langdurige verzorging


Het is belangrijk om je haar gezond en sterk te houden; met de BOND Recharger is dat geen probleem. Deze is gewoon verkrijgbaar bij kapsalon Leus, om je BOND FUSION-behandeling gemakkelijk thuis te onderhouden.


Verwen jezelf


Kun jij maar niet genoeg van kleur krijgen? Heeft je gekleurde haar behoefte aan extra liefde en verzorging? Vraag je kapper vandaag nog om een kleurbehandeling met BOND FUSION.
Leus-Bond-fusion
Contact gegevens:

Kapsalon Leus
Venderinksweg 46
7555 VD Hengelo
 
Tel: 074-2916103
Email:  info@kapsalonleus.nl


© Copyright 2019 - Kapsalon Leus