Barbershop, ervaar het klassieke scheren.

In 2015 is de kapsalon aan de Venderinksweg totaal vernieuwd. We zijn een totaal nieuwe weg ingeslagen. We hebben aan de authentieke barbershop niets veranderd. U stapt zo de twintiger jaren in en past perfect in de wijk `de Nijverheid`in Hengelo-Zuid die uit 1929 stamt. De barbershop is absoluut een bezoekje waard, u komt te zitten in echte Engelse scheerstoelen uit 1925 en voor een antiek scheermeubel uit 1922. U kunt hier ook op de traditionele wijze een scheerbehandeling ondergaan. In de herenkapsalon wordt op afspraak geknipt.

barbershop-venderinksweg
barbershop-venderinksweg-2

Scheerbehandeling:

In onze salon aan de Venderinksweg kunt u op de klassieke manier geschoren worden. De salon heeft een origineel interieur uit de twintiger jaren. U ondergaat een luxe scheerbehandeling:

Huid wordt geprepareerd met een mint crème waardoor uw huid open gaat staan.  Vervolgens wordt uw huid word ingezeept met de kwast.

U wordt geschoren met een klassiek scheermes. Na het scheren wordt u behandelt met scheerolie. Nu wordt u weer geschoren maar dan tegen de haarrichting in.
Nadien worden koude doeken gebruikt op uw huid te sluiten. Aluin en talkpoeder worden gebruikt om u gezicht te verzachten.
  
Kortom, u ondergaat een relaxte weldadige behandeling!

Klassiek scheren
Venderinksweg 46
tel: 074 - 2916103
Mr. P.J. Troelstrastraat 107
tel: 074 - 2914184
Twekkelerweg 176
tel: 074 - 2919190
© Copyright 2017 - Kapsalon Leus